In verband met Covid-19 zullen er bij Scholten aanpassingen zijn. De winkel zullen wij wat leger houden om klanten en onszelf de ruimte te geven. Onze kas zal deels gebruikt gaan worden voor een tweede kassa en werk- en inpak locatie om personeel en klanten te spreiden. Ons personeel zal mondkapjes dragen om u als klant en onszelf bescherming te geven. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en houdt gepaste afstand.

WORKSHOPS: We organiseren regelmatig workshops in ons atelier bij Scholten Bloemen. Op die manier delen we onze passie voor bloemen en leren we jou een aantal technieken om zelf mooie creaties te maken. Wil je samen met je vriendinnen een besloten workshop volgen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Mail dan even naar atelierscholten@gmail.com en dan kijken we samen naar de mogelijkheden en beschikbare data. In verband met Covid-19 zullen er voorlopig geen workshops worden gegeven, maar houdt u de site in de gaten.

 

Voorbeeld

Paaskrans

Een handgebonden paaskrans op berkentakken voor op de deur. Deze workshop heeft al plaats gevonden.

Deze workshop is al geweest, maar we laten graag zien wat voor soort workshops we geven en welke workshops je in besloten groep kan boeken.

Voorbeeld

Workshop handgebonden krans

Deze workshop heeft in december plaatsgevonden. Een handgebonden krans met verschillende soorten groen met decoratie. Houd de site in de gaten voor nieuwe data.

Deze workshop is al geweest, maar we laten graag zien wat voor soort workshops we geven en welke workshops je in besloten groep kan boeken.