Actueel

In verband met Covid-19 zullen er bij Scholten aanpassingen zijn. De winkel zullen wij wat leger houden om klanten en onszelf de ruimte te geven. Onze kas zal deels gebruikt gaan worden voor een tweede kassa en werk- en inpak locatie om personeel en klanten te spreiden. Ons personeel zal mondkapjes dragen om u als klant en onszelf bescherming te geven. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en houdt gepaste afstand.

Word jij ons nieuwe gezicht?

Wij zoeken per direct een nieuwe collega-bloembind(st)er voor minimaal 2 a 3 dagen per week met ruime ervaring. Wil jij met de mooiste bloemen werken, ben je een teamplayer en heb je oog voor detail, reageer dan op deze vacature. Dagen gaan in overleg. Mail voor een afspraak met mirjam@scholtensoest.nl

Thuiswerken in het groen

Helaas moeten meer en meer mensen thuis werken. Daar hebben wij nu de thuiswerk-box voor: 4 mooie, groene planten, die uw werkplek een stuk gezelliger, gezonder en mooier maken. Planten geven zuurstof en zijn stress verlagend. Bestel nu voor maar 24,95 en deze wordt gratis thuis (Soest en Baarn) bezorgd.

Bel of mail ons om deze box gratis thuis bezorgd (Soest en Baarn) te krijgen. Betalen is ook makkelijk en veilig: we sturen gewoon een tikkie of betaalverzoek.