Bezoek onze webwinkel logo top

Scholten

Over Scholten Bloemen

het begin

Scholten bloemen en planten is al 50 jaar een begrip in Soest. In onze sfeervolle winkel met het mooie pleintje onder de platanen vindt u een aantrekkelijk assortiment bloemen, planten en boeketten. Elke dag vers en verrassend! Dagelijks rijdt Hans Scholten in alle vroegte naar veiling Plantion of veiling Flora Holland om zelf op de klok in te kopen. Zo kunnen wij direct op de wensen van de klant inspelen.

In onze winkel en plantenkas vindt u een groot assortiment kamerplanten een mooie collectie vazen, potten en andere accessoires te vinden van topmerken zoals Brynxz, HS Potten, van Verre, Fidrio, Jodeco en Quint Living.

Bij Scholten kunt u bovendien uitstekend terecht voor perkplanten en vooral grotere potmaten voor uw tuin of terras.

Wij zijn aangesloten bij Fleurop. Voor het verzenden van boeketten klik hier.

Wij zijn partner bij AFSCHEID MET BLOEMEN. U kunt hier uw rouwarrangementen online bestellen voor in heel Nederland.

 

 

Vacatures

werk240

Vacature

Per 1 januari 2020 hebben wij een vacature voor 32-40 uur per week. We zoeken een gezellige, fleurige en sociale collega met ervaring in het vak. Ben jij die nieuwe collega, reageer dan snel per email met pasfoto naar mirjam@scholtensoest.nl 

 

 

Publicatie1

Certificering Zilver

Scholten bloemen heeft in juni het certificaat Duurzame Bloemist Zilver ontvangen. Er wordt op het gebied van inkoop van duurzaam geteelde bloemen en planten, afvalscheiding, energiebezuiniging, groene stroom, vervoer en schoonmaakmiddelen.

 

 

Assortiment

Afscheid nemen van een overledene kan maar één keer. Rouwbloemwerk is van emotionele waarde. Het is de taal van bloemen, die gevoelens bij een afscheid kunnen verwoorden. Aan de hand van foto's en wensen stellen onze bloembindsters samen met u een passend arrangement samen. Een rouwarrangement kan in verschillende vormen gemaakt worden, bijvoorbeeld een hartvorm, druppelvorm, biedermeier of een kistbedekking. Scholten maakt gebruik van verschillende kleuren satijn lint waar wij zelf uw gewenste tekst op drukken. Wij werken goed samen met verschillende uitvaartondernemingen in de regio en kunnen uw arrangement ook bezorgen bij één van de verschillende uitvaartcentra.

Op de mooiste dag van je leven wil je ook een prachtig bruidsboeket dat past bij de stijl en uitstraling van het bruidspaar. Symboliek en traditie spelen op deze dag een grote rol en het bloemwerk moet perfekt in orde zijn, want het komt op iedere foto terug. Wij kunnen op al uw wensen inspelen, van puur en eenvoud tot uitbundige en kleurig. Bijpassend verzorgen wij corsages, autoversiering, altaararrangementen en aankleding op uw trouwlocatie.

Het team van Scholten

Onze bindsters zijn gespecialiseerd in het maken van boeketten en bijzonder bloemwerk. Zij helpen u graag bij het samenstellen van een mooi arrangement.

  • Mirjam Scholten, directie
  • Hans Scholten, directie
  • Anita van Velzen, verkoopmedewerkster
  • Lambert Scholten, inkoopmedewerker
  • Anneleen Kamerbeek, allround Bloembindster
  • Nicole Aalbers, allround Bloembindster
  • Noah de Jong, zaterdagmedewerkster

Contact en Locatie

Scholten bloemen en planten

Middelwijkstraat 28
3764 CG Soest

T. 035-6012336
F. 035-6029412
info@scholtenbloemen.nl

 

Openingstijden

maandag 09.00-18.00 uur
dinsdag 09.00-18.00 uur
woensdag 09.00-18.00 uur
donderdag 09.00-18.00 uur
vrijdag 09.00-18.00 uur
zaterdag 09.00-17.00 uur

Neem contact met ons op